ویزای دبی ویزای دبی

ویزای دبی

کشور :-امارات -دبی
مدت اقامت :14 روز
مدت اعتبار ویزا :60 روز
مدت اخذ ویزا :5-7 روز کاری
مدارک مورد نیاز :اسکن صفحه اول گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار-آدرس وشماره تلفن مسافر- در صورت خرید بلیط و هتل تخفیف دارد – (اسکن صفحه اول شناسنامه و صفحه اول و دوم شناسنامه پدر یا مادر برای افراد زیر 18 سال الزامی است )

قوانین ویزای دبی:

بر خلاف سایر کشورهای دنیا، صدور ویزای توریستی امارات توسط اداره مهاجرت و وزارت کار انجام می‌شود و سفارت امارات متحده عربی روادید توریستی صادر نمی‌کند. درخواست ویزای توریستی امارات متحده عربی دردسری ندارد و توسط کارگزاران زیادی انجام می‌گیرد. به دلیل دخالت‌ نداشتن سفارت، مصاحبه‌ای هم انجام نمی‌گیرد و حضور متقاضی ضرورتی ندارد.
برای ورود به هر کدام از شهرهای امارات، باید ویزای امارات متحده عربی را داشته باشید. مدت اعتبار ویزای توریستی، می‌تواند به دو صورت چهارده روزه و یک ماهه باشد؛ ویزایی که برای سفرهای چند روزه‌ی گردشی صادر می‌شود، عموماً چهارده روزه است.
ویزای توریستی در دو حالت عادی و فوری صادر می‌شود؛ صدور ویزای عادی بین سه تا ده روز طول می‌کشد و صدور ویزای اضطراری بیشتر از دو روز زمان نمی‌برد. گاهی -بنا بر شرایط خاص- امکان صدور ویزای فوق اضطراری هم وجود دارد که تنها چند ساعت وقت نیاز دارد.
هزینه‌ی صدور این ویزاها متغیر است، قیمت ویزاهای فوری و فوق اضطراری باید توسط شرکت صادرکننده تعیین شوند..

برای اخذ انواع ویزا های کوتاه مدت و طولانی مدت با کارشناسان ما در پرزین سفر تماس بگیرید.

تمامی حقوق ومحتوای سایت برای PerzianTravel محفوظ می باشد.