تورفرانسه ایتالیا سوئیس نوروز95

تورفرانسه ایتالیا سوئیس نوروز95

ویزای فرانسه:

مدارک لازم برای ویزای فرانسه :

1-اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه های قبلی.
(مدت اعتبار حداقل 7 ماه از تاریخ ورود.)

2-2قطعه عکس 4*6 رنگی ، تمام رخ با زمینه سفید

3-اصل شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.

4- اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک.
الف) حسابهای جاری: کارکرد سه ماه اخیر.
در صورت تعداد زیاد تراکنش، ارائه گردش حساب 1 ماه گذشته کافی میباشد.
در صورت نداشتن گردش حساب، گواهی موجودی حساب نیز قابل ارائه میباشد.
ب) سپرده های بانکی.
ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، قابل قبول میباشد.
باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ریال باشد.

5-اصل سند مالکیت.

6-اصل مدارک شغلی:
الف) پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی و دانشنامه تحصیلی.
ب) وکلا: پروانه وکالت.
ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی وتاییدیه
مرخصی، آخرین لیست بیمه.
د) بازنشسته ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.
ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.
و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس.
ز) دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه ( اصل نامة اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار ).
* جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامة اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایتنامه
کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی میباشد.

7- برای فرزندان زیر 11 سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانمهای متأهل که تنها سفر میکنند، رضایتنامه محضری الزامی است.

8-مدارک شغلی همسر برای خانمهای خانهدار.
حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی میباشد.
مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی میماند.
چک رمزدار یا ضمانتنامه بانکی حداقل به مبلغ 500.000.000 ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس ازبررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانتهای بیشتر متعاقباً اعلام میگردد.
کلیه مدارک نیاز به 2 سری کپی در برگة A4 دارند.

پرزین سفر مجری تخصصی تورهای توریستی و تجاری فرانسه،آماده اخذ ویزای فرانسه (تجاری و توریستی) برای هموطنان عزیز می باشد.با توجه به پروسه طولانی برای اخذ وقت سفارت لازم است حداقل سه ماه زودتر از زمان مسافرت اقدام به اخذ وقت سفارت اقدام شود.

خدمات اخذ وقت سفارت،اخذ دعوتنامه ،رزرو هتل برای سفارت ،رزرو پرواز های داخلی اروپا قابل انجام است.مشاوره و بررسی مدارک رایگان می باشد.

تمامی حقوق ومحتوای سایت برای PerzianTravel محفوظ می باشد.